Sol idag!

20111120-092121.jpg

Äntligen lite annat än REGN och DIMMA. Hoppas termometern kan sjunka under nollan med så man kan få lite vinterfeeling på riktigt. Har så smått börjat med julpyntet här hemma, än så länge bara byte av gardiner i kök och vårt sovrum. Gardiner till vardagsrummet måste införskaffas, men vi är ännu inte överens om vilka som förstör ljusinsläppet minst. Idag åker nog julsakerna upp från förrådet. Får se hur mycket vi pyntar – Jonathan ska förvisso lära sig att låta prylar som är ”ajabaja” vara, men frågan är hur mycket ajabaja man orkar säga på en jul.

Förresten har Jonathan börjat gå på tå… Har för mig att Alex också hade en sån period, och att det handlar mer om att de gör det för att de kan än något annat. Men fortsätter han i flera veckor till kollar vi upp det, så det inte beror på något annat.

Nu när solen äntligen visar sig tänker jag promenad. Vill gärna gå en, så kanske går själv. Kan inte begära att Alex ska orka gå en mil. Och vill man få lite flås är det i så fall bara Jonathan i vagnen som funkar. Men vi får se, först ska Pär vakna. Sovmorgon idag för honom. Dessutom har ryggen börjat värka mer igen. Så kommer inta viloläge en stund, om det går. Ska kolla igenom bilderna på kameran.

Det som vi väntade på i fredags, väntar vi fortfarande på… Besked om jobb såklart, men vi får nog ställa in oss på att det inte blev något. :/

Kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s