Gosedjur har vi inte ont om.. Inte mögel heller

Så nu har ett gäng gått flytta upp på väggen. Ska bara mamman i huset komma ihåg att dammsuga av dem med jämna mellanrum. Blev rätt okej, eller vad tycker ni?

20111014-144413.jpg

Nu har barnvagnsklädseln gått i handtvätt med klorin och i 60 grader med Vanish Extra Hygiene (högre temperatur tror vi inte den tål)… Och nu ser den ut såhär. De vita fläckarna är borta, men inte de mörka. Nu sätter vi vårt hopp till galltvål, som vi får ge oss ut och leta efter i Göteborg imorgon. Jag vet att pappas kusin säljer det, men det är en rätt stor omväg. Men frågan är om vi kommer våga använda klädseln även om fläckarna försvinner? Hur VET man att det verkligen är borta? KAN MAN veta det? Kan man göra nån mätning eller så?

Såhär såg den ut före

(1x 30 grader tvätt, 1x klorintvätt (3l 50gradigt vatten med 1/4 dl klorin), 1x 60 grader med vanlig Skona + Vanish Oxi Extra Hygiene).

20111014-145433.jpg

20111014-145547.jpg

20111014-145601.jpg

Annonser

4 responses

 1. Svar: Ja vagnen är jättefin och jag hoppas att vi kan få iväg den! Men hittills är det ingen intressensent! Eller ja skambud har vi fått men inget annat. Fast har ingen brådska ännu. Har ju några mån kvar innan den måste bort! 🙂

  Fy vad trist med det som hände er vagn! jag hoppas att ni får bukt på det hela! En barnvagn är ju inte billig direkt!

 2. Svårt det där. Beror ju så mycket på vilket mögel det är. Samt hur känslig man är. Jag blir alltid sjuk vid minsta spår.

  Hoppas ni hittar något sätt att bli väck det.

 3. Blev jätte fint på hyllorna.
  Vad trist med vagnen. Mögel är väl svårt att ta bort oavsett vad man använder, oftast måste man byat ut det förstörda helt? Det går inte att byta ut tyget då som möglat? Behöver ju inte kasta hela vagnen. Vet många som klär om sina vagnar. Behöver ju inte bli så dyrt om man själv är händig, men du är ju bra på o sy har jag för mig? Trist hur som helst.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s