Barn med cancer

I söndags visade SVT2 en dokumentär som heter ”Barn med cancer”. Jag hann inte se den då eftersom vi var på väg hem från Gotland, men den finns lyckligtvis på SVT Play så jag har sett den idag på mobilen.

Om ni inte sett den, så se den. Så oerhört gripande, och tung, men också hoppfull. Den var viktig för mig för jag är verkligen säker nu på att barnssk är min grej, det är det jag ska bli.

Annonser

2 responses

  1. Roligt att du tänker på barnssk. Det är en av de två jag tänker läsa till i framtiden. Har så svårt att bestämma mig om det är barnmorska eller barnssk jag ska bli, men något av dem ska jag läsa till helst med studielön från landstinget, får se vart jag hamnar sen, måste nog prova på att jobba som allmänssk på barn först och sen gå utbildningen. Barnmorska är ju svårt att jobba på som ssk.

  2. Det är sååå kul att jobba på barn Elin! Det är nog bra att få lite erfarenhet innan så att man är någerlunda trygg i sin roll som sjuksyrra. Det var en tuff start på syrrakariären för mig att börja på barn i Halmstad. Inget jag rekomenderar! Det var svårt att släppa jobbet när man var ledig och jag ställde väldiga krav på mig själv för att jag ville göra så mycket, specielt med onkologbarnen. Men det är ett annorlunda jobb, ingenting jag mötte under utbildningen. Tänket är annorlunda, tempot annorlunda ! Sjukt jobbigt men ändå så värt det!
    Kram Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s