Vet ni vad jag har tänkt?

Jag har ibland tänkt ”tänk om om vi skulle resa iväg, gifta oss i smyg istället och bara ha en fest här hemma sen när vi kommer hem”.

Men så tänker jag att, nej, det går ju inte. För jag vill ju ha familjen med, och jag vill ju ha fin klänning och känna mig som en riktig prinsessa, och allt det där.

Just nu känns det bara som att vi går i motvind, väldigt mycket motvind.
Sömmerskans priser för brudtärneklänningarna är 1000 kr mer per styck än vad vi hade tänkt (de kostar 800 kr st mer än om vi beställer den från originalbutiken!!).. de kan inte sy tabarderna, och mantlarna… mantlarna klarar vi oss väl utan, men vad ska brudgummen och marskalkarna ha på sig nu då???

Funderar starkt på att skippa medeltidstemat helt utom min klänning… men vi får väl se.

Annonser

6 responses

  1. Jaa – det är mycket att tänka på … men viktigast är i alla lägen vad just du och Pär vill allra helst!!! Inte vad vi andra ev skulle tycka om det ena eller andra beslutet! Att vara ”prinsessa” kommer du att vara just den dagen oavsett vilket beslut ni tar! Det är en magisk och känslosam dag som faktiskt endast är till för er fyra – och som vi andra kan få dela – om ni känner för det och tycker att det skulle berika er dag!!!! Så kom ihåg Elin – utgå ifrån vad som ni två helst vill och inte vad vi skulle tycka!!!! Båda varianterna ger er samma lycka – fast på olika sätt! Stor fest, mycket pengar, stora försakelser kontra satsa pengarna på att göra en fantastisk resa som blir en lycklig ”en-gång-i-livet-resa” bara för er …. Kram och vi gillar er oavsett vilket beslutet blir!

  2. Jaa – det är mycket att tänka på … men viktigast är i alla lägen vad just du och Pär vill allra helst!!! Inte vad vi andra ev skulle tycka om det ena eller andra beslutet! Att vara ”prinsessa” kommer du att vara just den dagen oavsett vilket beslut ni tar! Det är en magisk och känslosam dag som faktiskt endast är till för er fyra – och som vi andra kan få dela – om ni känner för det och tycker att det skulle berika er dag!!!! Så kom ihåg Elin – utgå ifrån vad som ni två helst vill och inte vad vi skulle tycka!!!! Båda varianterna ger er samma lycka – fast på olika sätt! Stor fest, mycket pengar, stora försakelser kontra satsa pengarna på att göra en fantastisk resa som blir en lycklig ”en-gång-i-livet-resa” bara för er …. Kram och vi gillar er oavsett vilket beslutet blir!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s