Om att släpa en barnvagn uppför två trappor, eller inte ha någon barnvagn alls

… vi har två förvissa korta men ändå hala och smått livsfarliga trappor upp till lgh. Vilket har gjort att jag helst inte vill ha Jonathan i vagnen när jag drar vagnen upp och ner. Därför var vi mycket glada när vi fick nyckeln till barnvagnsförrådet som ligger på markplan. Dagen efter vi fått nyckeln och haft vagnen inlåst EN GÅNG, så går låset sönder. Nu i efterhand inser jag att det nog kanske var någon som hjälpte låset på traven …

Idag när vi kom hem från mamma, Thomas & Cornelia så är låset, som lagats under veckan igen, sönderbrutet och helt förstört. Alltså någon som försökt ta sig in och ta en vagn uppenbarligen. Är bara så glad att vår vagn inte stod där då, för även om gamla vagnar är minst lika funktionella så är det bara vår som är tillverkad på denna sida millenniet och således kanske mest attraktiv att stjäla. Emmaljunga är ju bra grejer.

Så, vagnen får fortsätta bo hos oss, även om Partillebo lagar låset igen, eftersom vi helst vill ha vår barnvagn kvar. Kan de bryta upp låset en gång lär det hända igen.

Jag trodde vi flyttat till ett lugnt kvarter, det har ju verkat så under dessa 2 veckor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s