INBJUDAN TILL EXAMENS/AVSKEDSFEST

Först och främst gäller detta alla östgötar som jag umgås med (och en stockholmare) utom Pärs familj, er har vi tänkt fira tillsammans med också, men lite senare 🙂 min egen familj tänkte vi fira med när vi har kommit ner och hunnit flytta iordning osv.

Inbjudan gäller alltså (tror ingen känner sig utanför nu?): Lottiz med familj, Natalie med familj, Emilia, Maria E och Maria A. Inbjudan kommer att trilla ner i brevlådan nästa vecka, men tänkte att någon kanske kommer att se redan nu. Lottiz du vet ju redan om det eftersom vi pratade om det nu ikväll. Det är den tjugonde november som det handlar om, boka inte upp den dagen till annat nu!

Vi har för övrigt haft jätteroligt ikväll hos Lottiz och hennes familj. Härliga människor hela högen, som man kan känna sig naturlig med. Vi åt god mat och spelade ett roligt spel, Wii Party tror jag att det hette, som vi nog funderar på att införskaffa här i vår när ekonomin tillåter det. Om två veckor blir det förhoppningsvis bowling, om vi lyckas ragga barnvakt bägge familjerna. Det ser jag fram emot, det är kul att spela även om jag oftast är den som förlorar 😉

Imorgon är det fotografering och kalas hos Pärs syster som står på agendan.
Med andra ord är lite sömn verkligen på sin plats nu.
Natti natt!

Annonser

2 responses

  1. Tack själv för igår, mycket roligt 😀 Kan inte låta bli att förundras över att era små är så lugna och mysiga. Alexander styrde och lekte så snällt och Jonathan han var ju glad hela tiden. Härliga barn 😀 Vi har fixat barnvakt till den 12:e nu så den kvällen är grön. Bara att vi bestämmer tid också, de brukar ju ha nattbowling vid 21 då får man spela lite extra för samma tid, vet inte om det är på fredagar också. Kanske den tiden blir bra för själva bowlingen i så fall? Sen är det om man ska käka nåt innan också, de har väl mat där med? Beror ju förstås påvad det kostar också.
    Nu ska vi snart iväg på skridskoskola, ska vara kioskansvarig idag medan barnen spelar, få se hur det går 😀

  2. Tack själv för igår, mycket roligt 😀 Kan inte låta bli att förundras över att era små är så lugna och mysiga. Alexander styrde och lekte så snällt och Jonathan han var ju glad hela tiden. Härliga barn 😀 Vi har fixat barnvakt till den 12:e nu så den kvällen är grön. Bara att vi bestämmer tid också, de brukar ju ha nattbowling vid 21 då får man spela lite extra för samma tid, vet inte om det är på fredagar också. Kanske den tiden blir bra för själva bowlingen i så fall? Sen är det om man ska käka nåt innan också, de har väl mat där med? Beror ju förstås påvad det kostar också.
    Nu ska vi snart iväg på skridskoskola, ska vara kioskansvarig idag medan barnen spelar, få se hur det går 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s