Bilder på våra fina pojkar

Q

De flesta av er kommer nog att gissa rätt, för det finns ju ganska stora skillnader mellan dem, samtidigt som jag tycker grabbarna är väldigt lika varandra på många sätt. Det framkommer väl kanske inte så bra på dessa kort, men ändå. Bägge två är 6 månader gamla iallafall på korten.

Har lekt lite mer i Photoscape, älskar detta program. Får lov att tacka svärmor Kerstin som tipsade mig om det. Så himla lätt!

Alexander har fått sitt nya glas nu i vänsterögat, det som opererats. Han har nu ett dubbelslipat glas. Som ni säkert ser är det en liten ”ruta” i glaset. Det är där han tittar när han läser och sånt, och alltså behöver se på nära håll. Det är ju denna justering som ögats lins inte längre klarar av (eftersom han har en konstgjord lins istället för den biologiska). Så när han lärt sig hur han ska använda det kommer han alltså att kunna se både på nära och långt håll!

En fin bild på vår plutt nu när han blivit hela sex månader. Han kan sitta helt själv nu, men han har inte riktigt balansen än så man vågar inte lämna honom sittandes sådär 🙂 Han pratar för fullt, övar sig på rösten (läs: skriker), leker med ljuden som blir annorlunda när han spelar på läppen (med hela handen 😀 ). Han tycker just nu om mammas mat, potatis och grönsaker och så gröt förstås. Ikväll ska vi prova mild havrevälling, får vi se vad han (och magen) tycker om det!

För övrigt går praktiken riktigt bra just nu, och jag trivs på avdelningen. De flesta är trots allt väldigt goa och trevliga, och några få surtanter ska inte få mig ur spel 😉

Annonser

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s