Godnatt gott folk

Kalaset idag var okej, inte för att det inte var trevligt men Alexander hade sönder en del av Tindras present sekunden efter att hon öppnat den, typ. Jag vet att han knappast gjorde det med mening men ja, det var fruktansvärt onödigt. Ibland känns det som man knappt vågar gå någonstans med kraken för att han ska få sina utbrott eller förstöra saker som inte är hans.
Ruttnar verkligen på det här med trotsålder. Blä och blaj.Aja, vi fick iallafall skjuts t/o/r vilket var UNDERBART! Tack snälla Kerstin. Dessutom får vi låna deras bil tills imorgon, skönt! Det blev ett bad i en närliggande sjö ikväll vilket var väldigt svalkande efter den extremt heta och fuktiga dagen. Nu på kvällen kändes det att åskan gjorde lite skillnad ändå. Väder prognosen lovar strålande stol kommande 5 dygn också. Trevligt trevligt. Angående min syren så är det troligtvis vikarien som klipper gräset åt hyresvärden som trott att den lilla plätten också skulle klippas och på något vänster missat att det faktiskt var en PLANTERING där. Tyckte inte längre att syrenen var så liten att den skulle missas. Nåväl, Pär hittade stammen som sitter kvar i backen och så får vi hoppas att den överlever stympningen. Vi får helt enkelt markera ut på något sätt att de inte ska klippa där. I övrigt får de gärna ta vår lilla plätt med, då slipper ju vi 😀
Imorgon ska Pär stå i butiken mellan 12-16. Vad vi gör resten av familjen är helt avhängigt vädret. Är det som idag blir det att fylla på Alexanders pool med vatten och så får vi plaska på baksidan och hålla oss inne när solen är som starkast. Men först en sovmorgon, håll tummarna att Alexander inte får för sig att han ska kliva upp 04.45 imorgon också. Jonathan är verkligen en snäll bebis. Jag har gett honom mat nu för en stund sen, sen sover han förmodligen till 04-05. Han vaknar oftast bara en gång per natt och sover 5-6h i sträck. Det är så underbart tacksamt att få sova.   Och precis det ska jag göra nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s