det är fortfarande söndag

Sitter här och tittar på Hot Shots bara för att ha något att slötitta på. Blir en del fotboll nu på kvällarna men det går an 🙂 är så skönt att kunna göra ingenting alls egentligen utan dåligt samvete.
Måste däremot säga att jag redan saknar klassen. Tror nog att de flesta ser fram emot att äntligen få börja jobba som sjuksköterskor på riktigt, men för mig dröjer det ju ännu ett tag till.

Det har varit en trevlig dag med besök hos S som är min systers barndoms och bästa vän. De har en söt liten dotter L som snart fyller ett år. Har inte sett henne sen bröllopet så hon har blivit stor tjej 🙂 så kom min syster och Magnus dit också så fick jag träffat dem. Därefter har vi varit hos mamma och ätit god mat, fikat & bara varit. Ska dit imorgon också. På tisdag tänkte vi åka och spana in Bohus Fästning inför bröllopet och bara för att det är mysigt. Hoppas på fint väder så vi kan ha lite picknick därute. Helgen blir att fira ute på Orust med avslutning på Liseberg på söndag. Med andra ord har veckan fyllts på med lite mer planer =). Börjar titta oss omkring nu efter lämpliga bostadsområden och så vidare, snart är det ju faktiskt dags. December/Januari är inte så långt bort. Bra att redan nu börja fundera över var vi kan tänka oss att bo någonstans.

Skriver mer imorrn!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s