Det här med kommunikation

Imorse ringde Pärs arbetskamrat och undrade var han höll hus. Det faktum att han redan varit hemma en vecka av sina 10 pappadagar för att Jonathan kom till världen förra måndagen verkar nästan ha gått dem obemärkt förbi. Men Pär förklarade att han är pappaledig denna vecka med och det fick de ju lov att acceptera. Chefen vet ju om att Pär är borta 10 arbetsdagar men det verkar inte som att han (Pär) förankrat det riktigt hos sina arbetskamrater, så lite bristande kommunikation åt bägge håll är det förstås. Samtidigt som man kanske ska höra med chefen om han vet vart Pär håller hus innan man ringer hem till folk? Det kan ju ha inträffat något plötsligt samma morgon, något privat som man kanske inte vill att hela arbetsgruppen skall veta och därför bara ringer och pratar med sin chef?

Jaja.
De får ju honom tillbaka till nästa vecka så då blir de nog nöjda 🙂

Men det finns ju bra kommunikation med! Min barnmorska som jag gått till när jag väntade Jonathan ringde också idag på morgonen. Hon var nyfiken på hur allting hade gått. Blev positivt överraskad, den barnmorska jag hade med Alexander skulle aldrig gjort en sån sak! Förstår att man bara blir en i mängden när de träffar kvinnor med stora och små magar hela dagarna så det är ju fantastiskt att de kommer ihåg en som enskild person.

I övrigt går humöret upp och ned. Just nu lite ned. Alexander är för det mesta snäll mot sin lillebror men idag slog han till honom i sängen innan vi hann reagera. Blir så ledsen för jag vet att Alexander inte menar något illa egentligen. Känns himla tråkigt och deppigt att inte kunna lita på att han är snäll. Man drar efter andan varje gång han kommer med sin hand och bara vill klappa, för man vet inte om han skall bli hårdhänt. Han förstår inte riktigt var gränsen går och att man inte kan dra och slita i Jonathan hursomhelst. Ibland känns det som vi inte gör annat än skäller 😦

Ja, Pär ska iallafall gå ut nu med Alexander en stund för att göra lite ärenden, och Jonathan sover så jag ska göra det jag inte kunde göra igår, dvs. plugga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s