Julmys


Vi har varit på en halv konsert med SKÖN. Dock tröttnade alexander fort så halvvägs fick vi ge oss för de andras skull. Karin erbjöd sig att passa honom eftersom hon blivit sjuk och inte kunde sjunga. Men jag kände att alex inte riktigt var på humör och ville inte utsätta henne haha. Nu blir det hem med till bak och mys.
Annonser

6 responses

  1. Hehe, ja du man kan skratta åt det också, var lite roligt i början, men i fredags blev det sååå mycket och efter flera dagar med de yrbollarna började jag tröttna. Klart de har en överläkare över sig, men han var stressad han med, men de vände sig ju till honom också, fast jag tyckte inte han handledde så bra. Men det blir bättre i veckan nu hoppas jag, för ST-läkarna har varit sjuka så det har ju med orsakat lite kaos. Vet du jag jobbar intensivt fram till julafton nu, är ledig på torsdag i veckan och nästa vecka tisdag och fredag, annars jobbar jag alla andra dagar även helgerna. Så passar inte de dagarna så får vi ses en snabbis en helg innan eller efter jag jobbat. Nästa helg lördag eftermiddag, slutar 15.15, hemma vid 16 cirka, söndagen på fm innan 13.00. Och helgen innan julafton lördag fm innan 13 och söndag efter 16. Vet inte om något passar? Vore kul o få till en date iaf.

  2. Hehe, ja du man kan skratta åt det också, var lite roligt i början, men i fredags blev det sååå mycket och efter flera dagar med de yrbollarna började jag tröttna. Klart de har en överläkare över sig, men han var stressad han med, men de vände sig ju till honom också, fast jag tyckte inte han handledde så bra. Men det blir bättre i veckan nu hoppas jag, för ST-läkarna har varit sjuka så det har ju med orsakat lite kaos. Vet du jag jobbar intensivt fram till julafton nu, är ledig på torsdag i veckan och nästa vecka tisdag och fredag, annars jobbar jag alla andra dagar även helgerna. Så passar inte de dagarna så får vi ses en snabbis en helg innan eller efter jag jobbat. Nästa helg lördag eftermiddag, slutar 15.15, hemma vid 16 cirka, söndagen på fm innan 13.00. Och helgen innan julafton lördag fm innan 13 och söndag efter 16. Vet inte om något passar? Vore kul o få till en date iaf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s