Sur

Jag och T pratade om lite ditt o datt inatt och så kom vi in på schemaläggning och andra saker som chefen ”missat”. Ska inte gå in på det här, men kontentan var att T, när jag berättade att jag var helt säker på att jag begärt att få jobba v.24-31 och ändå fick schema till v.33, skulle kolla upp det. Så det har jag gjort idag, och visst tusan har jag skrivit v.24-31!

Så nu har jag mailat chefen. För v. 32 kan jag väl jobba, det är 5 nätter så mkt goa pengar. Men v. 33 är jag schemalagd ett kvällspass, och det har jag bett henne att plocka bort mig från. Det betyder att jag, Pär & Alexander får 2 veckor semester tillsammans. Inte sammanhängande men ändå, bättre än inget.

Sen kanske ni tycker att jag lika gärna kunde jobbat det där kvällspasset. Men jag tycker inte det, inte när jag uttryckligen skrivit vilka veckor jag KUNDE jobba och fått schema utanför den tiden. Jag har faktiskt en tenta jag ska koncentrera mig på också, jag vägrar göra om T4 tentan en tredje gång!!

Men för övrigt trivs jag bra på avdelningen och med T som jag jobbar med. C som hon brukar jobba i par med verkar också rolig och trevlig. Tror minsann att jag har haft riktigt tur 🙂 Och nu är det ju sista natten & sen ledig 9 dagar.
Hurra!

Nu har det förresten börjat blomma i min rabatt (bilden ovan). Väntar spänt på att få se solrosorna slå ut!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s