Lite bilder

Okej, för er som redan tröttnat på mitt tjat om vår nya bostad. Läs inte detta inlägget. För övriga kommer här lite bilder. Vi gick den snabba vägen upp idag, som vi kommer att gå sen till och från förskola/buss. Boy, vi kommer ha das great kondition sen! På vägen hem tog vi bilvägen, för att vi skulle kunna beskriva för folk hur de ska köra upp dit sen. Inte alls så svårt, men tur att det inte är den vägen man ska gå varje dag för den är ganska lång. Man kör i en cirkel runt alltihop, när vi går kan vi gena genom allting istället.

Framsidan Lekplatsen framför

Baksidan

Anledning till att vi bara kan ställa oss rakt framför huset, gå in på baksidan osv och fota helt ogenerat (nästan) är ju för att lägenheten är tom. Annars hade vi förstås inte vågat.
På tisdag ska vi ta mått på fönster för att se om gardinerna vi har passar, samt om vi behöver fler. Vi insåg även idag när vi fönstertittade in i köket att där redan finns en diskmaskin. Så vi ska fråga hyresvärden om den ingår, och gör den det så säljer vi den vi köpt. Annars så ber vi dem plocka bort den och ställer dit vår egen istället. Onödigt att betala extra hyra för något vi redan har.

Nu blir det god kinamat ikväll.
Får väl se om jag tittar på melodifestivalen. Börjar nog att titta men blir det inte bättre än förra veckan så hyr vi en film istället och glor på den.
Ha det gott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s